Accordeonist Hiddo

Accordeonist Hiddo van Os

Accordeonist Hiddo is een veelzijdig muzikant. Met zijn mooie accordeons en outfits past hij zich aan aan iedere gelegenheid. Wandelend tussen uw gasten of zittend in een hoekje speelt hij de meest uiteenlopende muziek op een echt akoestisch instrument, op een volume waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren.

Franse accordeonist chansons musette wijnproeverij Denkt u bijvoorbeeld aan een Franse accordeonist op uw feest, met heerlijke Musette walsen, chansons en bekende nummers van Charles Trenet, Edith Piaf en vele andere bekenden…

Altijd sfeervol en herkenbaar, een vleugje sfeer tijdens uw receptie, wijnproeverij, of gewoon bij u thuis!

Accordeonist met Hollandse Hits

accordeonist huren accordeonmuziek hiddo Hollands ik hou van Holland dutch klompen haringpartyNatuurlijk speelt Hiddo ook de bekende Nederlandse hits op zijn accordeon! “Heb je even voor mij”, het “Kleine café aan de haven”, de “Zuiderzeeballade”… Allemaal feestelijke muziek waarbij u wel moét meezingen!

Een accordeonspeler is eigenlijk een ideale opluistering van iedere feestelijke gelegenheid. Of er nu uitbundig meegezongen moet worden of dat er gewoon een gezellig muziekje bij de entree van uw gasten verzorgd moet worden. Accordeonist Hiddo speelt alles uit zijn hoofd en kent bijna alle muzikale uithoeken van de wereld!

Zijn outfits sluiten naadloos aan op het karakter van uw feest of evenement.  Denk aan Frans, Italiaans, Hollands, Tiroler, Dickens, Kerstman, Clown, Smoking, maar natuurlijk ook gewoon in Oud-Hollands “Ciske de Rat” kostuum… U kunt een optreden van Hiddo ook combineren met een klein draaiorgeltje!

Accordeon Duo

Dickens-accordeon accordeonist Duo-Kerstmuziek-Kerstmarkt-Kerstliedjes-accordeon-kerstmanOok is het mogelijk het Accordeon Duo te boeken. Dit gezellige duo, bestaande uit een gezellige accordeonspeler en een slagwerker, zorgen voor een gezellige sfeer in Winkelcentrum, Verzorgingshuis of bedrijfsfeest,maar natuurlijk ook bij u thuis of op het werk!

 

 

 

 

t/m 1u t/m 2u t/m 3u t/m 4u Felicitatie (20 minuten)
€ 265,- € 318,- € 371,- € 424,= € 185,50

Tarieven zijn inclusief BTW én transportkosten door héél NL!Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Wilt u meer informatie over het boeken van Hiddo van Os? Belt u dan met 06-13717201

Neem ook eens een kijkje op mijn andere websites met muzikaal entertainment, zoals Hiddo’s Mixie Mini Band, de Looppop-act “Hiddo & Johan“, het kleine Handdraaiorgeltje, of het grote Straat Draaiorgel