Accordeonist Hiddo

Accordeonist huren

Franse accordeonist chansons musette wijnproeverijAccordeonist Hiddo is een veelzijdig muzikant. Met zijn mooie accordeons en outfits past hij zich aan aan iedere gelegenheid. Wandelend tussen uw gasten of zittend in een hoekje speelt hij de meest uiteenlopende muziek op een echt akoestisch instrument, op een volume waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren.

Denkt u bijvoorbeeld aan een Franse accordeonist op uw feest, met heerlijke Musette walsen, chansons en bekende nummers van Charles Trenet, Edith Piaf en vele andere bekenden…

Altijd sfeervol en herkenbaar, een vleugje sfeer tijdens uw receptie, wijnproeverij, of gewoon bij u thuis!

Accordeonist met Hollandse Hits

accordeonist huren accordeonmuziek hiddo Hollands ik hou van Holland dutch klompen haringpartyNatuurlijk speelt Hiddo ook de bekende Nederlandse hits op zijn accordeon! “Heb je even voor mij”, het “Kleine café aan de haven”, de “Zuiderzeeballade”… Allemaal feestelijke muziek waarbij u wel moét meezingen!

Een accordeonspeler is eigenlijk een ideale opluistering van iedere feestelijke gelegenheid. Of er nu uitbundig meegezongen moet worden of dat er gewoon een gezellig muziekje bij de entree van uw gasten verzorgd moet worden. Accordeonist Hiddo speelt alles uit zijn hoofd en kent bijna alle muzikale uithoeken van de wereld!

Zijn outfits sluiten naadloos aan op het karakter van uw feest of evenement.  Denk aan Frans, Italiaans, Hollands, Tiroler, Dickens, Kerstman, Clown, Smoking, maar natuurlijk ook gewoon in Oud-Hollands “Ciske de Rat” kostuum… U kunt een optreden van Hiddo ook combineren met een klein draaiorgeltje!

Accordeon Duo

Dickens-accordeon accordeonist Duo-Kerstmuziek-Kerstmarkt-Kerstliedjes-accordeon-kerstmanOok is het mogelijk het Accordeon Duo te boeken. Dit gezellige duo, bestaande uit een gezellige accordeonspeler en een slagwerker, zorgen voor een gezellige sfeer in Winkelcentrum, Verzorgingshuis of bedrijfsfeest,maar natuurlijk ook bij u thuis of op het werk!

Het accordeon-Duo boekt u al vanaf 636,= incl BTW en transport

 

Tarieven

Tarieven voor Draaiorgeltje of Accordeonist:  
t/m 1 uur € 272,50
t/m 2 uur € 327,=
t/m 3 uur € 381,50
t/m 4 uur € 436,=
t/m 5 uur € 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland! Wilt u meerdere dagen boeken,
of heeft u speciale wensen? Neem
dan contact op voor een passende
offerte!

Accordeonist huren accordeonmuziek live arcordeon Neem gerust contact op met uw vragen, via e-mail of telefoon 06-13717201

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

 

Wilt u meer informatie over het huren van een accordeonist? Bel dan met Hiddo van Os op 06-13717201

Tot ziens!