Groot draaiorgel

Draaiorgel huren? 

Draaiorgel huren – Draaiorgel “Het Juffertje” is het leukste draaiorgel van Nederland! Met haar mooie uitstraling en fijne klank is het een aangename gast op ieder feest of event. Door het dansbare repertoire, gezellige meezingers en áltijd de nieuwste hits kan men niet stil blijven staan…

Draaiorgel huren - Draaiorgel het Juffertje

Het vrolijke front, met de houten beelden die met hun stokje op de bel de maat slaan, het slagwerk , de vrolijke en heldere klanken… Allemaal spreken ze tot onze verbeelding.

Hoe werkt een draaiorgel?

Hoe werkt een draaiorgel nu precies? Hoe komt de lucht van de grote blaasbalgen nu uiteindelijk bij de pijpen, de trommels en de bellen? Hoe is de draaiorgeltraditie in Nederland ontstaan? Hiddo legt graag alles uit en zal u verbazen met de leuke nieuwe nummers die hij zelf voor het orgel arrangeert!

Draaiorgel is een beleving

Een draaiorgel is eigenlijk een vervanging van een 8 koppig orkest! Met bassen, begeleiding, diverse instrumenten (registers) die de melodie spelen en natuurlijk de uitgebreide slagwerksessie maken dit instrument tot een unieke muzikale verschijning.

Draaiorgel het Juffertje bij een gezellige felicitatie
Draaiorgel “Het Juffertje” bij een van de vele gezellige felicitaties!

Omdat Hiddo zelf zijn muziek schrijft leidt dit regelmatig tot optredens met speciale muziek voor theater, radio en televisie. Zo speelde hij bij DWDD, BNN-VARA, NPO Radio2 en vele andere media. Mensen ervaren een optreden met het draaiorgel als een beleving!

Ons repertoire omvat gezellige meezingers, maar ook vlotte dansmuziek en lichte jazz…Het orgel kan zichzelf verplaatsen d.m.v. een kleine motor. Hierdoor is het inzetbaar als mobiele muzikale act voor winkelcentrum, bedrijfsopening, of bijvoorbeeld een gezellige optocht!

Draaiorgel het Juffertje krant
Krantenartikel over Hiddo van Os met zijn draaiorgel “Het Juffertje”

Hollands Thema

Het orgel is uitstekend in te zetten op uw event met Hollands Thema. Zo kan het als een compleet Hollands pakket ingezet worden. Hiermee heeft u een display van tulpen, klompen, reuzeklompen van 100cm en de Hollandse Vlag. In combinatie met 2 Hollandse klompenmeisjes is dit een echte publiekstrekker! Klik hier voor meer informatie!

Zorg Entertainment

Voor ouderen heeft “Het Juffertje” een prachtig programma aan oude gezellige meezingers, klassieke stukjes, dansmelodietjes etc. Dé ingrediënten om de ouderen even een gezellig uurtje muziek te geven, even een dansje te doen of gezellig mee te zingen!

Draaiorgel “Het Juffertje” bij een zorgvilla

Tarieven groot draaiorgel:
t/m 1 uur€ 272,50
t/m 2 uur€ 327,=
t/m 3 uur€ 381,50
t/m 4 uur€ 436,=
t/m 5 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken, of 
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een 
passende offerte!

 Bel met 06-13717201 of stuur een e-mail

Wilt u meer informatie?

Bel gerust! 06-13717201