Groot draaiorgel

Draaiorgel huren? 

Draaiorgel huren – Draaiorgel “Frans Hals” is het leukste draaiorgel van Nederland! Met haar mooie uitstraling en fijne klank is het een aangename gast op ieder feest of event. Door het dansbare repertoire, gezellige meezingers en áltijd de nieuwste hits kan men niet stil blijven staan…

draaiorgel-huren-draaiorgelverhuur-draaiorgeltje-1024x1024

Het vrolijke front, met de houten beelden die met hun stokje op de bel de maat slaan, het slagwerk en het kartonnen vouwboek waar de muziek op geschreven staat… Allemaal spreken ze tot onze verbeelding.

Draaiorgel Frans Hals Zangeres Zonder Naam Stefan Mondial 100

Hoe werkt een draaiorgel?

Hoe werkt een draaiorgel nu precies? Hoe komt de lucht van de grote blaasbalgen nu uiteindelijk bij de pijpen, de trommels en de bellen? Hoe is de draaiorgeltraditie in Nederland ontstaan? Hiddo legt graag alles uit en zal u verbazen met de leuke nieuwe nummers die hij zelf voor het orgel arrangeert!

Draaiorgel is een beleving

Draaiorgel-Frans-Hals-draaiorgeltje-huren-te-huur-hollands-600x600

Een draaiorgel is eigenlijk een vervanging van een 8 koppig orkest! Met bassen, begeleiding, diverse instrumenten (registers) die de melodie spelen en natuurlijk de uitgebreide slagwerksessie maken dit instrument tot een unieke muzikale verschijning.

Omdat Hiddo zelf zijn muziek schrijft leidt dit regelmatig tot optredens met speciale muziek voor theater, radio en televisie. Zo speelde hij bij DWDD, BNN-VARA, NPO Radio2 en vele andere media. Mensen ervaren een optreden met het draaiorgel als een beleving!

Ons repertoire omvat gezellige meezingers, maar ook vlotte dansmuziek en lichte jazz…Het orgel kan zichzelf verplaatsen d.m.v. een kleine motor. Hierdoor is het inzetbaar als mobiele muzikale act voor winkelcentrum, bedrijfsopening, of bijvoorbeeld een gezellige optocht!

Hollands Thema

Het orgel is uitstekend in te zetten op uw event met Hollands Thema. Zo kan het als een compleet Hollands pakket ingezet worden. Hiermee heeft u een display van tulpen, klompen, reuzeklompen van 100cm en de Hollandse Vlag. In combinatie met 2 Hollandse klompenmeisjes is dit een echte publiekstrekker! Klik hier voor meer informatie!

Draaiorgel hollands thema huren draaiorgelmuziek draaiorgels draaiorgeltje
Een echte Hollandse klompendans trekt natuurlijk altijd de aandacht van het publiek!

Draaiorgel “Frans Hals” draait op een kleine 220V motor via een eigen stroomvoorziening, maar kan natuurlijk ook met de hand worden gedraaid. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! 

Tarieven groot draaiorgel:
t/m 1 uur€ 272,50
t/m 2 uur€ 327,=
t/m 3 uur€ 381,50
t/m 4 uur€ 436,=
t/m 5 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken, of 
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een 
passende offerte!

 Bel met 06-13717201 of stuur een e-mail

Wilt u meer informatie? Bel gerust! 06-13717201