Klein draaiorgeltje

Draaiorgeltje huren?

Draaiorgel “Het Pierementje”

Handdraaiorgel, Leierkasten, Orgue de Barbarie… Het kleine draaiorgeltje heeft overal in Europa zijn eigen naam. De oorsprong van deze instrumenten ligt in Italië, alwaar straatmuzikanten zichzelf begeleidden op een draaiorgeltje, al dan niet vergezeld door een aapje om het geld op te halen. Later trokken deze mensen via Frankrijk en Duitsland naar Nederland… 

draaiorgel het Pierementje draaiorgeltje huren te huur verhuur draaiorgelsVoor evenementen op kleinere schaal kunt u bij ons een optreden met “Het Pierementje” boeken, welke wordt bespeeld door een orgelman in authentiek kostuum. Uiteraard voorzien van een speelgoed aapje! Het Pierementje is een vrolijk geschilderd handdraaiorgel, voorzien van een trommeltje en een bekken. Het staat gemonteerd op een kleine aanhanger, die met zijn 90cm breedte vrijwel overal naar binnen kan!

 

Radio en Televisie

Draaiorgel Het Pierementje bij The Big Music Quiz

Draaiorgeltje Het Pierementje creëert  een gezellige sfeer en brengen de mensen weer even terug in vroegertijd. Ideaal als deur-act, waardoor uw gasten direct in de goede stemming komen! Draaiorgel Het Pierementje is bekend van radio en televisie, en verscheen o.a. bij The Big Music Quiz, De Wereld Draait Door, How did they do it?! FCN Gassan Jewel Awards, Eurovision in Concert, Parels van de Jordaan in Paradiso en Leve de Muziek show.

Het repertoire omvat veel bekende meezingers, marsen, walzen en tango’s. Ook is er een ruim kinderrepertoire. Voor ieder wat wils! Het leuke draaiorgeltje kunt u huren bij elke gelegenheid!

Handgedraaid

Draaiorgel Het Pierementje met Guus Meeuwis

Dit mini-draaiorgel worden door de orgelman met de hand gedraaid. Een vak apart, want wanneer men te snel of te langzaam draait is de melodie niet te herkennen. Wilt u het ook eens proberen? U bent van harte uitgenodigd!

 

Mini Draaiorgel

Het kleinste draaiorgeltje is het 20-pijps Handdraaiorgeltje, gebouwd in Duitsland omstreekt 1985. Het speelt op papieren muziekrollen en is zó compact dat het overal naar binnen kan! De liedjes zijn bekende deuntjes uit vroeger tijd, waarbij iedereen wel een leuke herinnering boven krijgt…

Tarieven

Tarieven voor Draaiorgel of Accordeonist:  
t/m 1 uur € 272,50
t/m 2 uur € 327,=
t/m 3 uur € 381,50
t/m 4 uur € 436,=
t/m 5 uur € 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland! Wilt u meerdere dagen boeken,
of heeft u speciale wensen? Neem
dan contact op voor een passende
offerte!

telefoon: 06-13717201 of stuur een e-mail

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een optreden van ons grotere Hollandse Draaiorgel

 

Volg mij ook op Facebook! http://facebook.com/draaiorgelverhuur