Muziek op wielen

Muziek op wielen, zorgentertainment seniorenprogramma straatmuziek straattheater

Muziek op wielen – Straatmuziek, straattheater, mobiele muziek, het is maar hoe je het noemt! Maar met dit leuke en vrolijke muziekwagentje kan ik óók gewoon door het winkelcentrum, de binnentuin, of zelfs langs de woonkamers van een woonzorgcentrum!

Deze splinternieuwe act is eigenlijk óveral voor geschikt! De mooie en herkenbare liedjes zorgen voor een leuke sfeer en laten iedereen even een gezellig moment beleven. Daarom wordt deze act regelmatig ingezet bij diverse binnen- en buiten aangelegenheden waarbij slechts 1 persoon voor entertainment is toegestaan!

Een prachtige, mobiele one-man band rijdt al spelend rond! Binnen en buiten, gezelligheid in de straat of op de afdeling! In een enorme grote trom op wielen, zit de gezellige accordeonist.

Muziek op wielen

Muziek op wielen

Met zijn fleurige kostuum wordt u al vrolijk zodra u hem ziet! Op pedalen bedient hij al spelend de trommels, bekkens, toeters en bellen. Voorzien van een klein ingebouwd versterkertje klinkt hij in zijn eentje als een heel orkest! Corona-proof entertainment voor iedereen, op een normaal en altijd aanpaspaar volume.

Waar een bandje, trio of orkest nog niet mogelijk is, kan Hiddo het in slechts zijn eentje tóch gezellig maken met live muziek!

Zing en dans gezellig mee! De accordeonist beschikt ook over een zeer herkenbaar muzikaal seniorenprogramma! Hierdoor kunt u ook in het woonzorgcentrum een gezellige muziekmiddag organiseren, bijvoorbeeld een half uurtje op iedere afdeling of woonkamer!

Een kleine greep uit de liedjes:

Het Kleine café aan de haven

De Klok van Arnemuiden

Heb je even voor mij

Tulpen uit Amsterdam

De Sneeuwwals

De Vogeltjesdans

En vele andere bekende hits passeren de revue!

Uiteraard kunt u een optreden van Muziek op Wielen combineren met een leuk draaiorgel!

De muzikale kar past door iedere deur en in iedere lift! Kan bij mooi weer ook op de stoep of in de binnentuin optreden!

Tarief voor Muziek op Wielen:
Een kleedkamer op lokatie is gewenst
t/m 4 uur Rondrijdend over uw evenementenlokatie€ 599,50
Muziek op Wielen speelt 4 sets van 30 minuten
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken,
of heeft u speciale wensen? Neem
dan contact op voor een passende
offerte!

Bel met Hiddo van Os: 06-13717201 of stuur een e-mail!