Accordeonist

Accordeonist Hiddo van Os accordeonmuziek live huren te huur accordeonspeler

Accordeonist – Een accordeonist is een veelzijdig muzikant. Met mijn mooie accordeons en outfits pas ik me aan aan iedere gelegenheid. Wandelend tussen uw gasten of zittend in een hoekje speel ik de meest uiteenlopende muziek op een echt akoestisch instrument, op een volume waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren.

Franse accordeonmuziek

Accordeonist accordeonspeler

Denkt u bijvoorbeeld aan een Franse accordeonist op uw feest, met heerlijke Musette walsen, chansons en bekende nummers van Charles Trenet, Edith Piaf en vele andere bekenden…

Ik speelde al op diverse gelegenheden met het thema “Frankrijk”, bijvoorbeeld bij de entree van een restaurant of party centrum, een wijnproeverij, maar ook op Franse markten en bij Brocante winkeltjes…

Hollandse meezingers

Accordeonist Hiddo met Frans Bauer

Natuurlijk speel ik ook de bekende Hollandse meezingers op mijn accordeon! “Heb je even voor mij”, het “Kleine café aan de haven”, de “Zuiderzeeballade”… Allemaal feestelijke muziek waarbij u wel moét meezingen!

Een accordeonspeler is eigenlijk een ideale opluistering van iedere feestelijke gelegenheid. Of er nu uitbundig meegezongen moet worden of dat er gewoon een gezellig muziekje bij de entree van uw gasten verzorgd moet worden. Ik speel alles uit mijn hoofd en ken bijna alle muzikale uithoeken van de wereld!

Mijn outfits sluiten naadloos aan op het karakter van uw feest of evenement.  

Denk aan Frans, Italiaans, Hollands, Tiroler, Dickens, Kerstman, Clown, Smoking, maar natuurlijk ook gewoon in Oud-Hollands “Ciske de Rat” kostuum…

Ik heb een collectie van meer dan 100 verschillende kostuums, zodat er áltijd iets passends is op uw gekozen thema!

Accordeonist met Seniorenprogramma

Accordeonist in woonzorgcentrum

Ik heb een speciaal seniorenprogramma met de herkenbare liedjes uit vroegertijd. Met mijn akoestische accordeon kan ik makkelijk over de afdelingen van het woonzorgcentrum wandelen, de huiskamers bezoeken of een optreden verzorgen langs de tafeltjes in de grote zaal.

“Mijn Opa”, “Ja zuster, Nee zuster”, “Het Dorp”, of natuurlijk de “Vogeltjesdans” doen het áltijd goed. Vooral het laatste nummer brengt de mensen weer even in beweging!

Tiroler / oktoberfest Accordeonist

In de aanloop naar Oktober worden veel feesten en events georganiseerd in het Oktoberfest thema. Ik heb een prachtige Steirische accordeon waarmee ik de bekendste Tiroler en Duitse liedjes speel. Denk hierbij aan de Sneeuwwals, Heidewitzka, Anton aus Tirol und so weiter!

Boek deze gezellige accordeonist bij de entree van uw feest om de gasten te verwelkomen en ze komen direct in de stemming!

Commercial KFC Bitterballen met een klein rolletje voor Accordeonist Hiddo


Tarieven zijn glashelder en all-in, dus inclusief 9% BTW én transportkosten door heel Nederland! Zo weet u precies waar u aan toe bent:

t/m 1 uur€ 327,=
t/m 2 uur€ 381,50
t/m 3 uur€ 436,=
t/m 4 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken, andere tijden of
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een
passende scherpe offerte!

Bel met Hiddo van Os op 06-13717201 of stuur een e-mail!