Groot Draaiorgel

draaiorgel huren draaiorgels draaiorgeltje
draaiorgel huren draaiorgeltje het juffertje draaiorgels orgelman

Draaiorgel “Het Juffertje” is het draaiorgel, welke het grootste repertoire van alle draaiorgels heeft! Door de toepassing van midi-technieken, ben ik als arrangeur in staat om alle soorten muziek te laten spelen! Zo klinken alle bekende Top-2000 hits uit het draaiorgel, maar ook de gezellige oude meezingers van vroeger. Jong en oud genieten van dit swingende orgel!

Op Youtube was het orgel een hit toen ik het nummer “Pilfingerdansen” (Fliep Flap… Bekend van TikTok) had gearrangeerd. Meer dan 50.000 keer werd het filmpje bekeken! (klik hier voor de link!)

Het leukste draaiorgel

draaiorgel draaiorgelman orgelman draaiorgeltje draaiorgels

De vrolijke kleuren van het front, de mooie belslaande dames die netjes in de maat hun liedjes meespelen, de vrolijke noten die je al van verre herkent, allemaal zijn ze kenmerkend voor dit leuke orgel! Omdat het orgel niet tot de grootste behoort, past het bijna overal! De binnentuin van het verzorgingshuis bijvoorbeeld, of zelfs helemáál ergens binnen, zoals een feestzaal!

Draaiorgel “Het juffertje” heeft al mogen optreden in diverse Europese steden, zoals Bratislava, Milaan, Warschau, Dijon en Franeker!

Klik hier voor de repertoirelijst

Met “Het Juffertje” verzorg ik ook speciale Felicitaties aan huis! Op het afgesproken tijdstip komt het orgel voorrijden met “Lang zullen ze leven” gevolgd door een aantal gezellige meezingers of verzoekjes! De kosten van deze 20 minuten durende aubade bedragen slechts € 218,= all-in!

De afmetingen van draaiorgel “Het Juffertje” zijn:

1,50 breed, 2,00 hoog (in ingeklapte toestand) 3,90 lang (Opgeklapt is de hoogte 2,55)

Tarieven Draaiorgel:
t/m 1 uur€ 272,50
t/m 2 uur€ 327,=
t/m 3 uur€ 381,50
t/m 4 uur€ 436,=
t/m 5 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken, of
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een
passende offerte!

Bel met Hiddo van Os op 06-13717201 of stuur een E-mail!